fANNAtastiskt!

Thursday, April 26, 2012


I lördags var jag på födelsedagsfest hos Anna! Det blev en toppenkväll med gott plock, dans och bra stämning. Det är liksom kul när man märker att man gillar de man inte känner på en fest. Av mig fick Anna en flaska mousserande och en kork som såg ut som en uggla. Här kommer en del bilder men många av dem blev lite suddiga, det är så irriterande när kameran tar dåliga bilder i dunkelt ljus.


Gott tilltugg, fanns även minimuffins!


Annika och Madde, var roligt att träffa Annika igen. Det var länge sedan. Madde träffar jag varje vecka! Tyckte att den här bilden blev så fin, hon satt verkligen i en perfekt pose.


Presentöppning på g.De här söta fåglarna har Anna sytt själv.Anna hade på sig en jättefin klänning från Judiths. Blev lite avis.


 Det blev dans och oväntat bra jonglering.Försöker förklara hur kameran fungerar. Blir tyvärr ofta så att den som fotograferar har svårt att fastna på bild.


Mot slutet dansades det som fan, sedan var det dags att gå hem. Lånade Annas röda stövlar och cyklade hem i regnet. Däckade direkt i sängen.
2 comments:

  1. Åh vad många roliga bilder!
    Det var jättekul att ni kom, puss!

    ReplyDelete
  2. Vad kul att du gillade dem! Det var en jättekul fest. Du kan få bilderna om du vill.

    ReplyDelete

Thank you for stopping by my blog and leaving a comment! It makes me so happy to read your responses. Hope you have a wonderful day and welcome back!

XO,

Simona