Sommarpicknick

Wednesday, June 20, 2012


Idag tog jag och "Erik" en liten promenad till parken bredvid oss för att äta lunch i solskenet. Eftersom vi båda var lediga så kändes det som helg och äntligen sken solen så jag tog mitt allra mest blomstrande hårband, vita shorts och en randig skjorta som jag fått i present av Jonna. Vi köpte jordgubbar, pizza (!) och  varsin läsk innan vi bredde ut oss i solskenet och läste våra tidningar. 


Det fanns små söta blommor i gräset.


Det blir ganska folktomt i Uppsala när det är sommar, alla studenter åker hem och parkerna blir tomma. Vi hittade en helt egen del där vi kunde bre ut vår filt.


De här vackra träden kantade gräsmattan.
Jag älskar lupiner, de är så vackra och finns i så många fina färger.


Jordgubbar och olästa tidningar, det är underbart med sommar.

Tycker mycket om skjortan jag fick av Jonna, hon köpte den på sin resa till New York och San Francisco. Vi brukar ge varandra souvenirer från våra resor och det var kul att få något att ha på sig. Framför allt eftersom jag har letat efter en randig skjorta.


Det var skönt att komma ut i solskenet, jag hoppas att jag fick lite färg.


Mina fötter pryddes av mina nya högklackade sandaler.

4 comments:

 1. Vilken fin och solig dag ni haft! Blir tokavis, jag längtar sönder till min semester!! Tur att vi är lite lediga nu i midsommar annars hade jag nog storknat. Kul att skjortan passade! Och vart har du hittat det fina hårbandet?? Eller har du gjort det alldeles själv?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej! Hårbandet är inköpt på H&M, men jag tycker att blommorna är lite för stora. kan tyvärr inte göra dem själv.

   Delete
 2. Du är ju så snygg min fina!

  ReplyDelete

Thank you for stopping by my blog and leaving a comment! It makes me so happy to read your responses. Hope you have a wonderful day and welcome back!

XO,

Simona