Få håret att blomstra på en fredag

Friday, July 13, 2012


Nu har jag äntligen tagit tag och gjort någonting själv! Har alltid varit imponerad av folk som kan göra saker själva. Det är liksom lite fint med hantverk av olika slag. 
Ok, jag ska inte överdriva. Det är inte som att jag har byggt en båt eller något men jag har i alla fall pysslat ihop ett litet diadem. Inspiration fick jag från fina Jonnas blogg, vet att jag ofta länkar till henne men det blir så när man är goda vänner och gillar varandras idéer! 


Först tar man tyg- och/eller pappersblommor.


Sedan trär man dem runt ett slätt diadem. 


Det tar ett litet tag men blir blommigt och fint när det är färdigt! För en mer detaljerad beskrivning över hur man gör så kan ni kolla här. Så, detta tänkte jag ha på mig idag för en liten utflykt tillsammans med "Erik", Mattias och Liv. Vad det blir får ni se senare!


2 comments:

 1. Nu blev jag allt inspirerad, tror minsann att jag ska ge mig på ett svart spets-diadem idag!

  Här kommer lite annan inspiration också:
  http://www.karinskonstgrepp.se/

  Kul att se dig igår, kram.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vad kul! Jo, det är roligt att göra någonting själv. Vi måste ses igen snart när jag inte har så bråttom och tack för bloggtipset!

   Delete

Thank you for stopping by my blog and leaving a comment! It makes me so happy to read your responses. Hope you have a wonderful day and welcome back!

XO,

Simona