Fin fina presenter!

Sunday, July 1, 2012


Jag fick för ett tag sedan ett paket i posten. Det var från Jonna och jag visste vad det innehöll, min ansiktsrengöring som jag glömt hos henne för några helger sedan. Eftersom vi båda jobbar och har ont om tid så bestämde sig Jonna för att posta den till mig och det är ju alltid trevligt att få ett paket även om man vet vad det innehåller. Men, hör och häpna, i paketet låg ett litet knyte i silkespapper.


Jag anade att det var något som Jonna pysslat ihop själv och hoppades självklart på det också eftersom jag vet att hon är riktigt flink på att pyssla ihop små underbara saker att smycka håret med!


Och där låg det, ett jättesött litet hårband med små blommor på! Tack så jätte mycket Jonna, det var verkligen jättefint! Perfekt att dra undan luggen med när ansiktet behöver lite sol.

Sedan skäms jag faktiskt lite för att jag inte skrivit om detta tidigare. För ganska länge sedan så kom jag hem trött efter en sen kväll på jobbet. På dörrhandtaget hängde det en påse och jag tänkte snabbt att det måste vara "Eriks" mamma som lämnat lite post som kommit fel. Jag tog påsen och gick in i lägenheten men upptäckte snabbt att den innehöll en skokartong där det stod "Till Simona och Erik". Detta gjorde mig väldigt nyfiken och oj, vad glad jag blev när jag såg vad som låg däri. 

Denna jättefina mobil med tygfåglar som jag beundrat på Annas födelsedagsfest!


Tydligen så hade den inte passat så bra i Annas nya lägenhet så därför fick jag den utav henne! Det lyste verkligen upp kvällen och jag tror att de söta små fåglarna (som Anna faktiskt sytt själv) kommer att passa fin fint i mitt sovrum! Tack så mycket Anna!

2 comments:

Thank you for stopping by my blog and leaving a comment! It makes me so happy to read your responses. Hope you have a wonderful day and welcome back!

XO,

Simona